Recensies

Hieronder de reacties die wij niet zelf, maar ‘onze’ mensen hebben geschreven na een dag trial rijden:


L.Bruijnzeels
Wat hebben wij weer genoten in Enschede, Bjorn en team hartelijk bedankt voor de super dag bij jullie


Wij van motor verkopen tips gingen trial rijden in Enschede bij zelftrialrijden.nl
Zoek je een leuk dagje uit op twee wielen? Wil je jezelf eens uitdagen met of zonder motorrijbewijs?
Het trialterrein ligt op het campus terrein van de Universiteit Twente en is goed bereikbaar. De aanmelding via e-mail ging soepel en duidelijk. Je merkt dat Bjorn Baveld en zijn trialcrew al 8 jaar bezig zijn met deze opzet. Alles wordt duidelijk uitgelegd en onnodige risico’s worden vermeden. Het trialparcours is werkelijk super! Van een vlakke baan, tot een heuvel van 10 meter hoog. Voor iedereen is er uitdaging. De motorfietsen zijn allemaal in goede technische staat en er is zelfs keuze uit een lichtere motor voor de onervaren rijders. Er zijn helmen, haarnetjes en handschoenen aanwezig. Het unieke van deze opzet is dat het all-inclusive is! Er staat de hele dag onbeperkt koffie/thee/frisdrank/zoutjes/chips/snacks (en zelfs bier voor na het trialrijden) klaar. Maar uiteindelijk komen we allemaal voor 1 ding…trialrijden. Vakkundig worden de deelnemers ingedeeld in groepen met ieder hun eigen moeilijkheidsgraad waarna we werden losgelaten op de duizend en 1 mogelijke trialroutes. Bjorn heeft geen horloge om en alhoewel de trialclinic ongeveer 4 uur duurt kun je onbeperkt motorrijden. Zodra de vermoeidheid toeslaat wordt de motor stilgezet en kun je welverdiend beginnen aan je frisje of biertje. Wij van motor verkopen tips geven zelftrialrijden.nl thumbs up!
K.Gilbers
Motordealerdirect BVMark Piepers
Wat een super dag en wat een super ervaring! Een absolute aanrader voor iedereen, met of zonder motor rij ervaring! Je komt aan, ziet de baan en denkt.. daar bakken we straks echt weinig van! Maar na 1 duidelijke speech en kleine instructies ga je aan het einde van de dag ga je met een trots gevoel over jezelf en je groep naar huis! Een super ervaring! Doen we zeker nog eens!

MHR-twente
Het was erg leuk!!

K.Verhaar
Gisteren een heel fijne en gezellige dag gehad

T.Bakker
Top dag uit; goeie catering; toffe gasten; kortom AANRADER

D.Kluvers
Vandaag echt een waanzinnig leuke dag gehad
Dank jullie wel

W.Wijk
Het was een zeer geslaagde dag. Alles was perfect verzorgd. Groeten sulzer turbo services.

J.Hoevenaars
het was gisteren echt top!!!! groetjes van het brabantse kreng

M.Knippers
Het was een super dag! We gaan zeker voor het Belgie verhaal :)

R.Aalst
Hey hoi Bjorn, Thanxs voor de geweldig dag!!! was zweten maar wel cool om te doen.

M.Maathuis
van het zomer maar weer een keer komen dacht ik zo…

A.Everink
Björn, ziet er top uit evenals je cursus. Ik spreek uit ervaring en kan het een ieder aanbevelen. Leerzaam en gewoon enorm veel Fun! Ook echt iets voor een mannenuitje.

N. Hartmann
Superleuk uitje!!!!

Jan Hengst
Het beste uitje van 2012..

Wil je hier ook jullie reactie geplaatst hebben? Stuur je reactie naar info@trialdemoteam.nl
Wij verloten één cadeaubon voor een dag gratis trial rijden bij elke 100 likes, maar ook één onder alle geplaatste reacties!