Opzet

De opzet van de trial middag kan als volgt zijn:

- Voorstellen Trial Demo Team.
- Ontvangst met koffie, fris en koeken.
De inhoud van het basis arrangement staat de gehele dag onbeperkt met zelf service voor je klaar (mits het bij het geboekte pakket in zit)
- Korte instructie praatje veiligheid en trialmotor.
- Start clinic

Vanaf hier hebben wij geen vaste opzet meer. Bij een leuke dag uit hoort namelijk geen vast programma of tijd!

Een globaal idee voor het verloop van de dag;

- Trial rijden
- Lunch (indien geboekt).
- Trial rijden met rijden diverse routes. Deze zullen steeds aangepast worden aan het niveau van de groep / persoon. Waarbij natuurlijk letterlijk en figuurlijk een sterk stijgende lijn gehanteerd zal worden.
- Eindtijd clinic is bij ons vermoeidheid of het uit halen van rare fratsen. Dus 100% genoeg rijgarantie!
- Afsluitend met koude biertjes en eventueel een barbecue (zie ‘arrangementen’).
- Einde trialdag, als iedereen reëel voldaan is. Dus geen vaste eindtijd! Vermoeidheid of ‘klooien’ is einde trial rijden.
Uitgangspunt is 4 uur rijden. Rij je langer, kost je dat niks extra’s! Prijzen zijn all-in bij ons. Dus geen gezeur achteraf!

Doordat wij uitsluitend gebruik maken van officiële trial terreinen, kunnen wij de volgende garanties afgeven:

100% genoeg uitdaging
100% genoeg rijgarantie.

Voor zowel de absolute beginner als de eventuele offroad rijder binnen één groep!
Dus iedereen op hem/haar eigen niveau zonder dat iemand last heeft van een andere, en toch allemaal samen!

Bij ons geen verplichte saaie oefeningen die iedereen als groep eerst moet beheersen alvorens men het terrein in mag.
Wij verpakken alle basistechnieken in diverse makkelijke en uitdagende routes. Zo kunnen de niet motorrijders als de ervaren motorrijders en zelfs off-road rijders direct op eigen niveau aan de slag zonder zich te moeten uitsloven of anderen tot last zijn. Natuurlijk kun je in het begin ook gewoon rechtuit rijden zonder dat je verplichte oefeningen moet doen, dus eerst lekker aan de motor wennen. Iedereen lekker bezig zonder dat wij een groep uit elkaar gaan trekken.

Natuurlijk is de ene persoon de ander niet, wij zijn ons bewust dat de één veel uitdaging wil en de ander minder. Maar ook dat de één meer begeleiding en/of rijtechnische ondersteuning wil en een ander juist met rust gelaten wil worden. Binnen één groep kan dat allemaal tot z’n recht komen!

Het is de bedoeling dat iedereen zo snel mogelijk op de motor zit (daar betaal je immers ook voor), en van de trialsport kan proeven. Vandaar dat de nadruk vooral op het rijden komt te liggen in plaats van de volledige theoretische kennis van te voren door te nemen. De technische uitdaging groeit met je mee gedurende de dag.

Wanneer er behoefte vanuit een groep is aan nog meer (technische) uitdaging, dan zullen wij daar vanzelfsprekend op in springen.

Uiteraard is er natuurlijk ook voldoende ruimte voor die personen die meer en intensievere begeleiding nodig hebben.

Zorg voor ‘oude’ vrijetijdskleding, eventueel regenkleding en stevig schoeisel. Het allerliefst motorlaarzen, werk- of wandelschoenen.

Aangezien het nogal een intensieve bezigheid is, is een setje schone kleding voor na de tijd een aanrader. Vooral als men na de tijd nog gaat stappen is een ‘Franse douche een aanrader’ (jezelf onderdompelen in deo en aftershave). Zodat het succes van overdag niet tegenwerkt op het succes van de stapavond.