Clinic

Voor groepen van 1 tot 35 personen

Denk hierbij aan; vrijgezellen feesten, bedrijfsuitjes, vriendenuitje, etc, etc.
Hierbij zal het gaan om groepen met weinig tot zelfs helemaal geen, of juist veel motorervaring. Maar ook personen waarvan sommigen zelfs nog nooit op een brommer gereden hebben.
De factor fun zal bij deze groepen zeer nadrukkelijk aanwezig zijn, en iedereen ongeacht wel niveau deze rijdt, zal een super dag beleven. Waarbij een uitstekende begeleiding van mensen zonder ervaring vanzelfsprekend is! Tevens zal er voldoende ruimte zijn voor de betere rijders binnen deze groep die al jaren motor rijden en die opzoek zijn naar meer uitdaging. Dit valt namelijk uitstekend te combineren binnen één groep. Zodat echt iedereen een geweldige en uitdagen trial middag kan beleven.

Wij werken niet met vaste programma’s. Hierdoor zijn wij flexibel om de dag in te delen naar gelang het niveau en de wensen van de dag zelf.

Na de verplichte instructie, het enige verplichte onderdeel van de dag, bepaald iedereen zelf hem / haar eigen dag. Waarbij de indeling van niveau, hoeveelheid rijden, aantal pauzes, lengte pauzes en eindtijd naar eigen wens gaat.

Een clinic is er op gebaseerd om zo snel mogelijk op de trial motor te stappen zonder een hele landing theorie vooraf. Of dat er constant gelet wordt op je houding en techniek. Natuurlijk krijgen de fanatiekelingen binnen de groep eventueel extra theoretische en praktische begeleiding.

Kortom laagdrempelig van een leuke dag genieten, waarbij iedereen zelf zijn eigen indelingen maakt.

Voor een middag zelf trial rijden geven wij 2 garanties af;

- 100% genoeg rijgarantie!
- 100% genoeg uitdaging!

Voor zowel de beginnende als de zeer geoefende motorrijder binnen de groep.
Uit onze ervaring blijkt dat voor de gemiddelde off-road rijder een clinic al ruim voldoende is!
Boek eerst een clinic, en daarna eventueel een cursus.

Zie voor prijzen onze prijslijst.