Zelf Trial Rijden

Zelf Trial Rijden

Zelf Trial Rijden

Opzet

De opzet van de trial middag kan als volgt zijn:

 • Voorstellen Zelf Trial Rijden.nl.
 • Ontvangst met koffie, fris en koeken.
 • Instructie / praatje over veiligheid en de trialmotor.
 • Start clinic.

Vanaf hier hebben wij geen vaste opzet. Bij een leuke dag uit hoort volgens onze filosofie namelijk geen vast programma of eindtijd (alles binnen het reële en als de groep het aankan)!

 • Trial rijden.
 • Lunch (indien geboekt).
 • Trial rijden met diverse routes. Deze zullen steeds aangepast worden aan het niveau van de groep / persoon, waarbij natuurlijk letterlijk en figuurlijk een sterk stijgende lijn gehanteerd zal worden.
 • Eindtijd clinic is bij ons vermoeidheid of het uithalen van rare fratsen. Dus 100% genoeg rijgarantie!
 • Afsluitend koude biertjes en eventueel een barbecue.
 • Einde trialdag, als iedereen reëel voldaan is. Dus geen vaste eindtijd!
Responsive image
Responsive image

De inhoud van het basis arrangement staat de gehele dag onbeperkt met zelf service voor je klaar (indien Trial clinic + basis arrangement is geboekt). Het uitgangspunt is 4 uur rijden. Rij je langer, dan kost je dat niks extra’s! Prijzen zijn van de geboekte arrangementen all-in en onbeperkt bij ons. Dus geen gezeur m.b.t. bijbetalen achteraf!

Doordat wij uitsluitend gebruik maken van officiële trial terreinen, kunnen wij de volgende garanties afgeven:

 • 100% genoeg rijgarantie!
 • 100% genoeg uitdaging!

Voor zowel de absolute beginner als de eventuele offroad rijder binnen één groep! Dus iedereen op zijn/haar eigen niveau zonder dat iemand last heeft van een ander, en toch allemaal samen!

Niveau

Bij ons geen verplichte saaie oefeningen die iedereen als groep eerst moet beheersen alvorens je het terrein in mag. Wij verpakken alle basistechnieken in diverse makkelijke en uitdagende routes. Zo kunnen zowel de niet motorrijders als de ervaren motorrijders en zelfs off-road rijders direct op hun eigen niveau aan de slag, zonder zich te moeten uitsloven of anderen tot last zijn. Natuurlijk kun je in het begin ook gewoon rechtuit rijden zonder dat je verplichte oefeningen moet doen, dus eerst lekker aan de motor wennen. Iedereen lekker bezig zonder dat wij een groep uit elkaar gaan trekken.

Het is de bedoeling dat iedereen zo snel mogelijk op de motor zit (daar betaal je immers voor), en van de trialsport kan proeven. De nadruk ligt dan ook op het rijden in plaats van het van tevoren doornemen van de volledige theorie. De technische uitdaging groeit met je mee gedurende de dag.

Kleding

Zorg voor ‘oude’ vrijetijdskleding, lange broek en stevig schoeisel. Het liefst motorlaarzen, werk- of wandelschoenen. En eventueel, als de situatie daar naar is, regenkleding.

Aangezien het nogal een intensieve bezigheid is, is een setje schone kleding voor na de tijd een aanrader. Vooral als je nog gaat stappen is een ‘Franse douche’ een tip (jezelf onderdompelen in deo en aftershave), zodat het succes van overdag niet tegenwerkt op het succes van de stapavond.

Uitdaging of Begeleiding?

Natuurlijk is de ene persoon de ander niet. Wij zijn ons bewust van het feit dat de één veel uitdaging wil en de ander minder. Maar ook dat de één meer begeleiding en/of rijtechnische ondersteuning wil en een ander juist met rust gelaten wil worden. Binnen één groep kan dat allemaal tot z’n recht komen!

Meer uitdaging

Wanneer er behoefte is aan nog meer (technische) uitdaging, zullen wij daar vanzelfsprekend op in-springen.

Responsive image

Meer begeleiding

Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor die personen die meer en intensievere begeleiding nodig hebben.

Responsive image

Grote groepen vanaf 50 personen

Denk hierbij aan (grote)bedrijfsuitjes, instellingen, toer-, cross of sportverenigingen. Afhankelijk van de grootte, samenstelling en beschikbare tijd van de groep, hebben wij diverse mogelijkheden. De opzet kunnen wij vanzelfsprekend volledig naar wens invullen. Vooral in combinatie met een lunch en/of barbecue arrangement wordt de sfeer van ‘alles kan, en niks moet’ voor de groep gecreëerd. Op dit soort dagen zullen wij de trial clinic aannemen voor een vaste prijs. Aangezien bij grote groepen het altijd moeilijk is het exacte aantal deelnemers vooraf vast te stellen. Hierdoor ontstaat vooraf een duidelijk beeld van de kosten. De prijzen voor trial rijden en arrangementen voor groepen groter dan 35 personen zijn op aanvraag. Groep kleiner dan 35 personen? Bekijk dan onze prijzen.

Activiteit op maat

Spreken eerder genoemde mogelijkheden je aan, maar is het nog niet helemaal naar wens? Geef je wens aan ons te kennen en wij verzorgen een activiteit op maat. Ook eventueel als onderdeel van een groot bedrijfsuitje, of clinic op een eigen locatie.