Zelf Trial Rijden

Zelf Trial Rijden

Zelf Trial Rijden

Veelgestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen. Nog andere vragen? Stuur dan een mail via het contactformulier.

Met hoeveel personen moet je minimaal zijn?

Je kunt al vanaf 1 persoon boeken!

Hoe laat starten?

Weekenden starten wij bij voorkeur ergens tussen 10:00 uur en 14:00 uur. Klant is bij ons soms ook koning! Het is jullie feestje, dus proberen wij daar zoveel mogelijk in tegemoet te komen. Op een avond na werktijd starten is ook mogelijk tijdens de zomerperiode. Zolang het licht is, kunnen wij rijden. Nazitten hebben wij geen daglicht voor nodig. 😉

Welke dagen?

Wanneer jullie willen! Het is jullie dag en jullie feestje. Geef aan op welke datum / data jullie graag willen komen rijden. Wij rijden niet op:
1e kerstdag
2e kerstdag
nieuwjaarsdag

Vanaf welke leeftijd?

Vanaf +/- 13 jaar (afhankelijk van postuur). Jonger dan 16 jaar graag vooraf melden! Jonger dan 13 jaar? Vraag naar de mogelijkheden.

Welke locatie?

Standaard is Enschede. Bij meer dan 10 personen is een andere locatie eventueel mogelijk. Wel kunnen wij verschillende boekingen op één locatie combineren, vraag naar de mogelijkheden.

Wat kost een clinic locatie Enschede?

Zie prijzen.

Wat kost een clinic op een andere locatie dan Enschede?

Deze prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van dag/datum, aantal personen en locatie. Neem contact met ons op.

Wanneer krijgen wij korting?

Bij groepen groter dan 40 personen. Onze prijzen hebben al een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. (De reactie van onze klanten!)
mochten jullie met een vast budget zitten, dan kunnen wij dat proberen passend te maken.

Rijbewijs nodig?

Nee, een motor of autorijbewijs is niet nodig. Onze clinics zijn op een afgesloten terrein, laagdrempelig van opzet voor de beginners en met veel mogelijkheden voor de betere rijders.

Is iemand zonder motorervaring de rest van de groep met motorervaring niet tot last?

Nee! Onze locaties bieden unieke mogelijkheden om iedereen op zijn eigen niveau te laten rijden, zonder dat de groep uit elkaar valt of er mensen buitengesloten worden. Mensen met extra begeleiding houden de anderen ook niet op! Waarschuwing: ‘niet’ motorrijders blijken vaak goed met de ‘wel’ motorrijders mee te kunnen komen, of zelf beter te rijden! Dus ‘wel’ motorrijders, niet gefrustreerd raken dan!

Niemand van ons kan motorrijden is dat een probleem?

Nee absoluut niet. Sterker nog, daarom zijn wij ooit met Zelf Trial Rijden begonnen. Wij kunnen de belofte ‘voor iedereen’ daadwerkelijk in de praktijk brengen. Je kunt namelijk ook op een volledig vlak stuk starten, terwijl anderen vol de uitdaging aangaan. Je kunt het zo langzaam opbouwen en uiteindelijk verbaasd zijn wat voor niveau de niet motorrijders bijna altijd weten neer te zetten. Dat is de kracht van trial rijden op een van onze dagen.

Is een clinic wel voldoende voor mij? Ik rij al 20 jaar motor!

De clinic is ruim voldoende voor alle motorrijders. Zelfs voor de zeer fanatieke en bedreven cross, enduro, rally, off-road rijders, of andere mensen met buitengewoon veel motor(sport) ervaring. Aangezien iedereen zijn eigen niveau aan de slag kan geen en wij zeer veel technische uitdaging bieden vanaf de eerste seconde. Klinkt gek, maar dat is het unieke van onze trial dagen, en geen verkooppraatje!

Wat als ik niet reëel 100% genoeg heb kunnen rijden, en niet 100% genoeg uitdaging heb gehad?

Om eerlijk te zeggen, nog niet meegemaakt, na ruim 4 uurtjes netto rijden hebben wij de meesten wel aan het zuurstof liggen. Ook de mensen met praatjes! Maar garantie = garantie. Anders evenredig deel korting / geld terug!

Zit bij lunch of bbq ook drinken?

Ja. Het basis arrangement is gewoon van toepassing tijdens lunch en/of bbq arrangement (mits geboekt).

Komen er nog andere kosten bij?

Nee, alle prijzen zijn inclusief 9% en 21% btw en factuur.

Wie betaald de schade aan de motoren?

Zelf Trial Rijden B.V., mits het materiaal normaal gebruikt wordt. Dus niet als iemand voor ‘stef stunt piloot’ wil spelen.

Zijn wij de enige groep?

Groepjes kunnen worden samengevoegd. Dat is alleen voor contactgestoorde mensen een probleem. En die hebben we tot op heden nog nooit gehad. Dit gaat ook niet ten kosten van het rijden of de kwaliteit van de dag. Alle verhoudingen blijven hetzelfde.

Hoe lang duurt een clinic?

Afhankelijk van welke arrangementen erbij zitten. Wij hebben geen vaste tijden of een vast programma. Voor een indicatie, zie arrangementen. Alleen de starttijd ligt vast.

Gaat de clinic / cursus altijd door?

Ja, mits er geen sneeuw ligt of vorst in de grond zit. Zelf Trial Rijden B.V. zal nooit een dag door laten gaan alleen voor het geld. Veel van onze terreinen liggen op afschot en hebben een gunstige grondsamenstelling waardoor deze flink wat water kunnen hebben. Per slot: slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel!

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden van Zelf Trial Rijden B.V. kunt u hier downloaden.
Nog andere vragen? Stuur dan een mail via het contactformulier.