cursus

Vanaf 1 tot en met 10 personen

De cursus is door ons opgezet speciaal voor mensen met zeer veel motor of off-road ervaring.
Denk hierbij aan fanatieke;

-Enduro rijders.
-Crossers.
-Rally rijders.
-off-road rijders.Ook personen die reeds eerder aan een clinic hebben deelgenomen, en die graag naar een ´next level´ willen.

Uit onze ervaring blijkt dat voor de gemiddelde off-road rijder een clinic al ruim voldoende is!
Boek eerst een clinic, en daarna eventueel een cursus.

Een cursus onderscheidt zich van een clinic door de volgende zaken;

-Kleinere groepjes.
-Continu bijsturen van handelingen en houding.
-Het specifiek behandelen en rijden van diverse rijsituaties.

Uiteraard krijgt iedere deelnemer uitdaging passend bij hem / haar niveau. En wij proberen zoveel mogelijk de specifieke onderdelen te trainen die aansluiten bij de problemen die men tegen komt bij het uitoefenen van de eigen tak van sport. Denk hierbij aan het rijden van obstakels, hellingen, schuin rijden over hellingen, afdalen, etc, etc. Bij het behandelen van de verschillende situaties zal dan ook uitgebreider ingegaan worden op de houding, techniek en theorie van het benaderen, uitvoeren en afsluiten van de passages.

Hierbij moet natuurlijk de fun de hoofdtoon aangeven, echter gaan we er wel stevig tegenaan!
Een goed motorgevoel en conditie is vereist.

Voor personen die al heel hun leven wegmotor rijden, is een clinic over het algemeen ruim voldoende. Aangezien daar ook uitdaging passend bij bijna ieder niveau wordt aangeboden.

Ook voor grote groepen zeer ervaren (beroeps) motorrijders, Denk hierbij aan; RVO- instructeurs, OTR rijders, motorbrigade politie, motorambulancedienst etc, bieden wij completen programma’s aan. echter gaan wij er van uit dat het niveau hoger ligt dan bij een clinic, aangezien iedereen een flinke dosis motorervaring zal hebben. Uiteraard staat hier het thema fun weer centraal. Echter zal tijdens deze cursus specifieker op bepaalde essentiële motor vaardigheden ingespeeld worden. Zoals; kijk-, bochten-, en remtechniek. Vanzelfsprekend is hierbij ruimte voor verschillende rij niveaus. Want los van het feit dat het leerzaam is, moet het bovenal een leuke dag trial rijden worden!

Bij voorkeur worden de cursussen op doordeweekse dagen gehouden. Aanvang op elk gewenste tijd. Ook in de avond tijdens de zomerperiode!
Cursussen in het weekend in overleg.

Zie voor prijzen onze prijslijst.